Informații

Bun venit!
Pentru o mai buna intelegere mi s-a parut necesara mentionarea catorva lucruri:

1.Pentru a vedea daca produsul este DISPONIBIL, REZERVAT sau VANDUT, o sa va rog sa va uitati la postarea produsului respectiv unde, la etichete, veti gasi informatia cautata. 

2.Daca produsul este REZERVAT inseamna ca cineva si-a exprimat dorinta de a-l cumpara, dar din diverse motive nu poate face acest lucru imediat. O rezervare poate fi oricand anulata de catre (fostul) doritor. De asemenea, imi asum dreptul de a face acest lucru din vointa proprie, daca e necesar.

3.Din cauza faptului ca exista cazuri in care o persoana face o rezervare sau mai multe si uita sau nu mai raspunde la e-mail-uri, mesaje, telefon etc., m-am hotarat sa stabilesc o perioada de DOUA SAPTAMANI de valabilitate pentru o rezervare. Dupa aceasta perioada, produsul va redeveni disponibil.

4.Nu fac livrari prin posta, doar personale (in Bucuresti). Munca mea e mai mult un hobby decat o afacere (lucru stabilit de timpul limitat pe care-l am la dispozitie pentru a lucra si de alte cateva aspecte). Prin urmare, ideea era ca beneficiarii accesoriilor handmade pe care le creez sa fie persoane pe care le cunosc personal sau care invata in acelasi liceu cu mine, prieteni ai prietenilor etc. In caz contrar, daca sunteti din Bucuresti, nu e neaparat o problema totusi. Adaugati id-ul meu in lista de messenger (chitz.creations) sau trimiteti-mi un e-mail (chitz.creations@yahoo.com), pentru a-mi spune ce produs doriti si pentru a stabili conditiile de livrare, lucru de fapt valabil pentru toata lumea.
De asemenea, imi asum dreptul de a nu accepta o comanda sau de a o anula, daca e necesar.

5.Preturile gasite pe blog nu sunt negociabile.

6.Accept cu cea mai mare placere idei si propuneri. Primesc comenzi personalizate, la cererea doritorului, care va vedea produsul finalizat inainte de livrare, iar daca ii place (si pretul e, de asemenea, pe plac) atunci ne-am inteles. Daca exista un produs vandut pe care-l doriti, se poate reface. Insa nu garantez ca orice accesoriu poate fi reprodus. 

7.Pentru orice informatie suplimentara si pentru orice nelamurire, va invit sa discutam pe messenger sau prin e-mail-uri.